2019s lyxigaste klockor

Lyxigaste klockorna 2019

2019 är nu här. Med det följer även ett drös nya produkter — inklusive klockor — våra favoritprodukter! Vi har ännu knappt påbörjat året dock så är klockproduktionen i högvarv och vi har redan sett några nya klockor värda att nämna 2019. I det här inlägget listar vi några! Om ni är intresserade av att köpa några utav klockorna i listan så kommer även butik att nämnas i texten där klockorna listas så det är bara att söka upp butiken, antingen via Internet eller per telefon och därefter boka en träff eller helt enkelt köpa produkten!

Piaget

Piaget

Piaget har gjort dundersuccé med den sin sprillans nya klocka i svart läder och en ram i guld enligt bilden till vänster.

Om exklusivitet är något som eftertraktas så är Piaget definitivt ett märke man bör göra mer research om — om inte märket redan kännes till det vill säga.

Piaget SA är ett bolag ur Schweiz och specialiserar sig inom just klockor och urmakeri. De är idag en av världens populäraste tillverkare av just lyxklockor. Deras klockor köpes i stora mängder varje år och det ser inte ut som att 2019 kommer vara annorlunda. Med den nya Piaget-klockan i svart kommer Piaget SA sälja stora mängder och sprida varumärket ännu mer.

Klockor från Piaget kan köpas direkt från deras webbutik. Det är det enklaste sättet att köpa en Piaget idag.

Audemars Piguet

Audemars Piguet

Audemars Piguet — ännu ett Schweiziskt bolag som redan i år producerat en sprillans ny klocka i, även den, svart läder och en guldfärgad ram.

Det första man lägger märke till när man jämför en Piaget och en Audemars Piguet är att Audemars Piguet-klockan är lite maffigare och mindre minimalistisk — medan Piaget är lite mer minimalistisk men fortfarande stark och definierad.

De båda klockorna passar olika personer och det finns alltid marknad för olika köpare. Den som önskar köpa en Audemars Piguet brukar oftast inte gilla Piaget-klockornas stil och vice versa. Dock så har dessa två klockor redan tagit klockbranschen med storm.

Klockan från Audemars Piguet kan enklast införskaffas från Audemars Piguet:s online butik eller fysiska återförsäljare.

Montblanc

Montblanc

Montblanc är ett varumärke inom klockindustrin som tillverkas av det tyska bolaget Montblanc International GmbH.

Montblanc har nyligen lanserat en ny klocka i…även den svart läder!

Montblanc:s klocka ser väldigt tjock ut till utseendet och samtidigt oerhört klassisk och tidlös. Den påminner lite om 40-talet men ändå modern på något vis.

Det smidigaste sättet att köpa en Montblanc är att helt enkelt besöka deras internet butik och ta kontakt med dem. De kan sedan hjälpa dig vidare med ditt köp av en Montblanc klocka.

Hur du kan finansiera ett klockköp

Att köpa en klocka är oftast en dyr historia, dock så spelar klockmodellen roll självklart. Världen husar inte bara dyra klockor utan även billiga klockor. Den som vill köpa en dyr klocka dock behöver oftast finansiera den med pengar man inte har tillgängliga direkt. Något många inte känner till är att många som väljer att köpa dyra lyxklockor oftast ansöker om ett blancolån där de helt enkelt erbjuds möjligheten att låna pengar till ett köp de önskar att göra samtidigt som banken väljer att inte fråga allt för många frågor. De erbjuder lånet och därefter kan pengarna spenderas på bästa möjliga sätt. Sådana lån kan vara oerhört effektiva när det kommer till klockköp trots att det gäller att komma ihåg att inte ta allt för många lån. Råkar man ut för situationen där man eventuellt besitter ett flertal lån kan ett samlingslån vara ett smart alternativ. Då kan du samla dina lån medan du samtidigt ansöker om ett nytt lån. Du ansöker alltså då om ett lån där du samlar alla dina gamla tidigare lån hos en ny långivare, samtidigt som den här långivaren erbjuder dig ytterligare ett lån för att finansiera ditt klockköp. Du slipper då ha flera lån hos olika långivare, du får finansiering för ditt klockköp och du betalar bara av ett lån. Man vinner på alla sätt.