Snygga örhängen 2019

Örhängen 2019

För dig som tycker om örhängen så är chansen väldigt liten att du skulle tröttna på utbudet. Det finns nämligen ett obegränsat utbud av örhängen och nya produceras ständigt. Tillgång till hemmagjorda smycken är också möjligt, antingen att skapa själv eller köpa från andra som tycker om smyckestillverkning och tar emot beställningar.

Örhängen kan utstråla rikedom och helt enkelt berika ens utseende. De behöver dock inte kosta mycket att införskaffa. För den som önskar göra ett lite större köp kan ett privatlån genom Lendo vara i sin ordning—dock behöver örhängen som sagt inte kosta allt för mycket att köpa och i detta inlägg tar vi en närmare titt på örhängestrenden som gjort comeback, vilka alternativ man har om man önskar köpa örhängen, billiga och dyra alternativ till de örhängen man önskar köpa och mer! För dig som går i tankarna om att köpa örhängen 2019, läs på för lite tips och idéer inför ditt nya örhängesköp!

Örhängestrend

Trenden inom örhängen är något som varierar väldigt mycket. Andra moden brukar hålla i sig lite längre, men med örhängen sitter trenden i betydligt kortare. Det kan komma nya örhängen på marknaden men att hela tiden variera sina smycken utefter klädseln är det som sätter trenden.

En trend som kommit åter under år 2019 är längre örhängen. Detta är smycken som är lite större och som är lite mer hängande. Detta är ett mycket snyggt smycke att bära till bland annat linnen eller klänningar då det finns utrymme ned mot axeln med ett hängande smycke från örsnibben.

Små glittriga örhängen

Små, glittriga örhängen

För sommaren 2019 så har det varit väldigt populärt med små runda stenar i öronen, dessa skall även vara i olika färger och vara glittriga. Dessa örhängen är även praktiska då det lätt går att bada med dem och dessutom passar dem till alla sorters kläder då de ligger slätt mot örsnibben.

Glittriga örhängen kom som en trend mot sommaren vilket var väl genomtänkt. Med en sol som lyser upp, så ger glittriga örhängen ett ljussken och en effekt i örat vilket väcker uppmärksamhet. Med små örhängen går det också att variera dessa utefter resterande outfit, titta gärna på min blogg för att se hur jag har varierat hängena utefter kläderna.

Populära glittriga örhängen:

  • Transperanta
  • Små diamantformade i olika färger
  • Guld och silver
  • Lila och turkos

Örhängen med djurmönster

Under året har det varit lätt att finna smycken med olika djur på. Detta är något som kom framåt våren och har sedan burits av många i öronen. Djur är ofta ett återkommande tema, inte bara på smycken, detta då det hela tiden är aktuellt och något som ligger människan varmt om hjärtat.

Smyckena har varit i olika utformningar, några har varit enbart med motivet av ett djur och andra har varit med natur runt om. Färgerna har också varierat på dessa, allt från silver till andra örhängen i många olika färger.

Trendiga djur att se på örhängen:

  • Katt
  • Fågel
  • Panda
  • Tiger

Örhängen och andra smycken

Det är en bra idé att matcha smycken i öronen med kläderna. Ett örhänge som går ihop med kläderna gör att de syns mycket mer, annars finns en risk för att de inte kommer att synas. Är det stora hängen som är aktuellt så är det extra viktigt att matcha dem då de kommer att ta stor plats i outfiten.

Något annat att tänka på är att försöka matcha alla smycken som bärs, så att de passar ihop. Ringar, hängen i öronen och halsband bör passa bra ihop för att ge ett fint helhetsintryck.

Göra egna smycken

Att göra egna smycken är inte svårt, det finns många tillbehör till detta att köpa både i affär och på internet. När alla tillbehör är inköpta så är det bara att skapa olika kreationer. Inspiration går att finna på internet och även videos med beskrivning steg för steg.

Kanske är det du som skapar nästa trend?